divendres, 1 d’abril de 2011

3 Conversors de video de llicència GPL

Benvinguts de nou al nostre banc de proves!

En aquest post mencionarem diversos programes de codi obert (amb llicència GPL) per a convertir els vostres vídeos a diferents formats, i poder-los fer servir per a diferents propòsits.

Linux

WinFFEnllaç
Aquest programa convertidor de vídeos que podem trobar als repositoris d'Ubuntu i descarregar gratuïtament, és en realitat una interfície gràfica per a el programa FFmpeg que pot realitzar diverses tasques de vídeo, mitjançant linea d'ordres o terminal. Es a dir tenim el FFmpeg amb una interfície gràfica per que sigui mes fàcil de fer servir.


Com veieu el programa en sí no amaga gaires secrets: escollim un vídeo, un format al que volem convertir el nostre vídeo, i una carpeta on volem que s'emmagatzemi un cop realitzada la conversió.

Arista

Un altre programa per a Linux que he trobat es Arista, que com en el cas anterior destaca per la seva facilitat.

A la seva pàgina web podreu trobar captures de pantalla d'aquest convertidor de vídeos per a Linux.

Windows

Per la part de la finestra trobem el següent programa:

HandBrake

Destaca per sobre de tot, per ser un programa disponible per a diferents sistemes operatius (el trobem a Windows, Linux Ubuntu i Fedora i a MAC).

Aquest programa té unes opcions de personalització per als fitxers multimèdia resultants, bastant bones i diverses, encara que a l'hora de la veritat, el nombre de formats als que pot exportar són MOLT LIMITADES!!, deixant nomes a mp4, i mkv.

Oriol Moya
Dinamitzador Digital

Cap comentari: