divendres, 28 de maig de 2010

Profile Watch: Medeix la seguretat del teu perfil de facebookFacebook, la popular xarxa social creada per Mark Zuckerberg, és criticada pels seus usuaris per la seva política de privacitat.

Tot i que han anunciat una simplificació de les opcions de la gestió dels perfils dels membres, el portal encara és complex i obre moltes portes a tercers.

És per això que existeix un lloc a internet anomenat Profilewatch, aquesta web et permet evaluar la protecció del teu perfil de facebook. El seu funcionament és molt simple, introdueixes en la casella la direcció del perfil de facebook que vols evaluar i el programa analitza el grau de protecció de les dades personals i et mostra els més accessibles a tercers.

Profilewatch et dona una puntuació de 1 al 10, en funció del grau de protecció de les dades introduïdes al teu perfil.

Per veure com funciona, el lloc ha fet una prova amb el perfil de Mark Zuckerberg, el creador de la xarxa social. El programa mostra un resultat de 1,6 sobre 10, això indica que no pren cap precaució i que té una baixa protecció de dades. Profilewatch et mostra una sèrie de tutorials per tal de millorar la privacitat del teu perfil.

Com a dada, el meu perfil de facebook dona un 10 sobre 10, és a dir, el tinc 100% protegit.


Carlos López
Dinamitzador Digital Multimèdia

Cap comentari: