dilluns, 31 de maig del 2010

Això s'acaba...




Després d'un any, la Casa d'Oficis 2009 arriba a la seva fi. Els 16 alumnes, tant dinamitzadors/es com microinformàtics/es, acabem així un cicle molt profitós per a tots nosaltres. Tothom ha sortit beneficiat d'aquesta experiència, tant nosaltres (els alumnes) i els docents, com les entitats de la ciutat amb les que hem col·laborat.


Gràcies a la Casa d'Oficis hem adquirit nous coneixements, que ens han impulsat a millorar i a créixer com a persones i com a professionals.

Responsabilitat, maduresa, puntualitat, cooperació etc, son algunes de les qualitats que en aquest any la Casa d'Oficis ens ha anat aportant.

Tots ens hem esforçat molt per arribar a on hem arribat, treballant en equip, cadascú realitzant allò que millor sap fer... i es que de tots els projectes realitzats, sempre hem aprés coses noves.

Només ens queda donar les gràcies als docents Vanessa i Òscar, i a totes les persones encarregades (Carlos, Sonia, Lídia i Pablo) d'aquest projecte, que han confiat en nosaltres i ens han aportat tots aquells coneixements que ens han ajudat a realitzar correctament el nostre treball.

Els alumnes d'aquesta edició ens acomiadem de tots vosaltres! Fins un altre!

2 comentaris:

Montse Collado ha dit...

Gracias, por hacerme participe de la casa d'oficis 2009. Ha sido un año, en el cual he podido ampliar conocimientos, conocer nuevos compañeros, y crecer también personalmente.

Por ello Muchas gracias!!!

RaquelC. ha dit...

Una pena que s'hagi acabat la CO. Ha sigut un lloc on he après molt, on he fet companys/nyes, i m'he fet professionalment.

Raquel Cala Martinez.
Dinamitzadora Digital.