dijous, 13 de maig del 2010

Alternatives al Ipad

Des del llançament del Ipad, moltes empreses intenten oferir-nos alternatives al tablet de Apple. Empreses com HP, Archos, Asus i Dell, ens oferixen alternatives.


Hp Slate, és l'únic que pot competir amb el Ipad, ja que compta amb Windows 7 i l'experiència de Hp en ordinadors tàctils, són una alternativa segura.


Amb un processador Intel Atom a 1.6 Ghz, 1gb de memòria ram, gràfica Intel GMA de 33-64 mb i amb capacitat per a memòries de 32 i 64 gb. Càmara doble de 3 mpx, WiFi, Bluetooth, connexió 3G, Gps, WWAN i port USB.

Archos, gràcies a la seva innovació constant en reproductors multimedia i líders en reproductors multimèdia, van presentar el Archos 7. És el seu nou producte estrella, que ofereix als seus usuaris un nou concepte de gaudir d'internet, multimèdia i Tv. Programat integrament en Android, és molt senzill d'utilitzar gràcies a la seva pantalla tàctil de 7' i el seu disseny ultrafí.



Asus, tampoc ha volgut quedar-se fora d'aquest mercat i està treballant en el Asus Eeepad amb una combinació de Tegra, Android i amb Google Chrome Os, protagonista en l'últim any marcant tendència. Encara que la seva introducció al mercat trigarà una mica. Al comptar amb el suport de Google serà una aposta segura.

Dell, també ens vol oferir un producte diferent amb el nou Dell Mini 5, és un model molt compacte, que encara està en projecte .Tindrà un processador SnapDragon de 1 Ghz i com a sistema operatiu Android.

Moisés C. Becerra B.
Tècnic Microinformàtic.