dijous, 11 de març del 2010

Un Lip què...? Un LipDub!



El passat Dijous 18 de febrer L'ESDi es va convertit en un gran Plató a on van filmar un LipDub. L'ultim fenomen d'Internet, on tots els participants fan Playback.

Que és un LipDub?

LipDub es tracta d'un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular o qualsevol altre font musical.

Es realitza en sol pla de seqüència, en el que els participants fan playback mentre sona la musica en un reproductor mòbil. Quan s'edita el vídeo ja es reprodueix la musica i es fica el so.

El fet de que es tracti d'un pla de seqüència fa molt difícil el procés. Aquests autors a més de realitzar de forma col·lectiva amb experiència creativa molt divertida, volen tractar de mostrar el bo ambient a la universitat.

Encara que sembli senzill per que no n'hi ha ningun esforç de producció (excepte el de afegir música) no ho es, requereix molt treball de preparació. Encara del seu aire frec i desenfadat es necessari planifica cada un dels moviments, coordinar els personatges, animar voluntaris que intervenen.
L'iniciativa va sorgir per part dels alumnes de la especialitat de Disseny Audiovisual amb el suport dels seus professors, per el fet de tractar-se d'una experiència bastant creativa i sense complicacions tècnica, que fomenta el treball en equip i possibilita fer visible a la resta del món les instal·lacions del centre i el bon ambient que es respira.








Raquel Cala Martinez

Dinamizadora Digital Multimedia

1 comentari:

Lidia ha dit...

Esta super chulo el vídeo es muy original.