divendres, 12 de març del 2010

Albert Bonet


Avui a la segona classe de l'Albert hem posat en pràctica molts punts de la teoria que va explicar el primer dia. Hem gravat unes entrevistes a la Directora de la biblioteca de Sant Feliu de Llobregat, al gerent del gimnàs de les piscines i a la nostra docent de Dinamització digital Multimèdia.



Tot això amb una preparació abans d'un guió de preguntes, un guió tècnic de com gravarem...


També hem portat a terme un rodatge complert, ja que hem utilitzat la càmera del Albert amb un focus, també hem col·locat les petaques amb el micro de corbata a cada entrevistat, comprovant que l'àudio s'escolti be per a després una bona post-producció d'àudio. Hem utilitzat trípode per la toma de les imatges i jugant a canviar de P.M (pla mig) a P.C (pla curt) a P.P (primer pla) cada vegada que canviaven de preguntes. Una vegada finalitzada la entrevista agafavem el suport de càmera stadycam.




I hem fet els plans bonics amb l'entrevistant caminant per les seves instal·lacions, un suport de càmera que mai havíem vist. Per finalitzar la producció ens hem gravat totes dient paraules de l'àmbit tecnològic basat en Internet i plans recursos per l'edició del reportatge.



Una vegada totes les imatges capturades ens dediquem a la part de post-producció la edició del vídeo amb Final Cut, però abans hem de preparar una animació amb el logo de la casa d'oficis en moviment feta amb el Flash per la nostra companya Montse C, i dissenyar uns kyrons per a cada entrevistat amb el Photoshop per Montse A.

Càrrecs:

Producció: Montse C
Operador/a Càmera: Montse A, Lorena, Raquel i Albert Bonet
So: Ana Belen
Reportera: Lídia

Albert! Gracies per les teves classes i el teu material tan modern!


Dinamitzadora Digital Multimèdia
Montse Alarcón

1 comentari:

Lidia ha dit...

Muy buen post Montse;)

La verdad que estubo bien ya tengo ganas que sea miercoles para editar la pieza y ver el resultado.