dijous, 11 de març del 2010

DocVerse



Quan Google surt de compres no torna a casa amb les mans buides... i es que fa uns dies que aquesta empresa va comprar Picnik un programa on line d'edició de fotogràfies molt bàsic.

Doncs bé, ara ha estat Docverse la que ha estat adquirda pels de Mountain View. I es que Google segueix reforçant el seu grup d'eines de productivitat en el núvol, i DocVerse farà el seu paper pel que fa als documents creats amb Microsoft Office.

Què és Docverse?

És una petita companyia d' ex-empleats de Microsoft que han creat una aplicació (plugin que permet a Office compartir documents i accions en el núvol d'Internet entre diversos usuaris i en diferents localitzacions.

No hi ha gaire informació encara, ja que de moment es troba fase beta privada, però prometen compatibilitat amb Office 2003, a més d'oferir suport per a Word i Excel, ja que ara solament ho tenen implementat per a l'editor de diapositives, el Powerpoint.

Què ens permet Docverse?

  • Permet als usuaris compartir documents de Word, Excel, PowerPoint online.
  • Els usuaris poden corregir els documents online i despès actualitzar creant així un versió modificada sense la necessitat de fer un copia i enganxar a document original a més de no perdre temps modificant l'original.
  • A més els teus amics poden comentar el document vía online o si tenen el plugin DocVerse poden comentar com a espectadors o si els invites el teu DocVerse.
Quina és la estratègia de Google?

L'estratègia de Google és clara: oferir tota una sèrie d'aplicacions gratuïtes online, sense necessitat de tenir aplicacions a l'Escriptori.

Es a dir, el futur.... es troba a la XARXA!

Ana Belén Ruiz Fernández

Dinamitzadora digital multimèdia.