dimarts, 12 de gener del 2010

PONÈNCIA MARTA SANCHEZ ORTEGA


Els propers Dijous 14 i 21 de Gener tindrem la presència a la Casa d'Oficis de la Marta Sánchez Ortega, per introduir a les alumnes-treballadores del mòdul de Dinamització Digital en publicitat i amb fotografia avançada.

Aquesta visita, juntament amb d'altres com ara la visita del Pau Gamez o la de l'Olga Cuevas, van ser possibles gràcies a la col·laboració dels nostres companys de SFOL, ja que sovint han estat ells els que ens han proporcionat els contactes, inclús en molts casos, han estat ells els que han convidat als experts.

La Marta Sánchez es una santfeliuenca de 25 anys. Actualment està cursant l'últim curs de la Llicenciatura de Comunicació Audiovisual a la Universitat de Barcelona. Es va iniciar en el món de l'audiovisual com a Tècnica superior de "Producció audiovisual, radio i espectacles" . Va acabar el primer cicle de la Llicenciatura de publicitat i relacions públiques a la Universitat d'Alacant, el que li va permetre aconseguir una beca per realitzar pràctiques en el Centre Universitari de vídeo didàctic i televisió educativa (CEUVIDITE) a Colima (Mèxic).


El temari proposat per la Marta juntament amb el personal docent de la Casa d'Oficis d'aquestes dues sessions serà el següent:

Data: Dijous, 14 de Gener de 2010
Sessió I - Introducció a la publicitat i creativitat

  • Historia de la publicitat

  • Que és la creativitat.

  • Introducció al disseny.

Data: Dijous, 21 de Gener de 2010
Sessió II - Fotografia avançada.
  • Enquadrar fotografies (llums, colors...)

En aquest link podreu trobar una petita biografia de la Marta com també una entrevista que li van fer, arrel de la seva participació en el festival de microcurts sociolaborals per Internet "Work on fest".

http://www.santfeliu.cat/common/news/new_search_by_section.faces?xmid=292