dimecres, 25 de novembre del 2009

Programes d'edició de vídeo: Els més coneguts



Avui parlarem sobre els programes d'edició de vídeo. Depèn del que vulguis fer pots utilitzar un o altre.

Programes d'iniciació

  • Windows movie maker: permet crear, editar i compartir les pelicules directament en el seu equip amb uns simples moviments de arrossegar i col·locar. Pots agregar efectes, musica i narració.
  • Pinacle Studio: Utilitza el Pinnacle Media Manager l'administrador de arxius integrat per organitzar tot el material multimèdia (vídeos, fotos i música) de forma fàcil i rapida, n'hi han molts efectes de vídeo i transicions diferents
  • Vídeo Studio: Software fàcil d'utilitzar per l'edició de vídeo i creació de discos , permet crear vídeos i presentacions amb calitat professional. Conta amb un complet asistent per pel·lícules i potents eines edició per facilitar el procés de creació.

Avançat/Professional
  • Premier-pro: Un dels més coneguts i usats en entorns tants semiprofesionals com professionals.Senzill d'aprendre, potent i versàtil. Integració perfecta amb els demès programes(Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Adobe Audition y Adobe Encore DVD)
    formant entre tots un conjunt de prestacions difícilment superable
  • Final Cut: És un paquet de programes per l'edició professional de vídeo dissenyat per Apple inc. Únicament disponible per la plataforma Mac Os X. Aquest programa és molt reconegut i popular, amb ell es pot editat apart de vídeo, so, fer muntatges, barrejes... L'ultima versió de Final Cut Studio és la 3.

Si voleu saber més programes d'edició de vídeo cliqueu aquí


Lidia Gómez Romero
Dinamitzadors Digitals Multimèdia