dilluns, 11 de gener del 2010

El videocurrículum. Una nova manera de presentació on line

En el transcurs d'aquests dos anys del projecte de Casa d'Oficis, s'han realitzat entrades sobre què és el videocurriculum i per a què serveix.

També hem trobat articles interessant sobre el tema, com aquest que us deixem a continuació.

Si voleu veure la noticia sencera, fer un clic aquí.

L'oficina Universitat Empresa de Girona (UdG), presenta FuturaCV, una nova manera de presentar-se a una oferta laboral empresarial.

A traves de noves eines, com ara l'ús del vídeo per a elaborar un currículum, els candidats han de demostrar les seves habilitats comunicatives. El vídeocurriculum permet escoltar i veure el futur candidat com si es tractés d'una entrevista. D'aquesta manera, s'agilitza el procés de selecció.

Per poder fer servir aquesta pàgina has de ser de la Universitat de Girona i disposar d'un ordinador amb Webcam. El producte final es pot descarregar, i utilitzar-lo per presentar-se a futures ofertes laborals.

El vídeocurriculum proposa un guió semblant al currículum tradicional:

  • Presentació
  • Estudis cursats
  • Experiència professional
  • Idiomes
  • Interessos personals
Encara que FuturaCV estigui només disponible per els estudiants de UdG més endavant estarà disponible a altres universitats.

De moment aquells qui vulguin poden consultar altres webs que ofereixen els mateixos serveis com Tumeves.com o Easy-cv.com una web què a banda de poder fer el vídeocurriculum també el pots vincular al perfil personal de xarxes socials com Facebook.



D'altra banda recordar que el Carlos i la Montse Collado estan portant a terme les seves practiques relacionades amb els videocurriculums, i que mes endavant ampliarem informació.



Anabelén Ruiz
Dinamitzadora Digital Multimèdia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment és una eina que ajuda a agilitzar els processos de selecció, és una primera entrevista de feina.

Ana Belén Ruiz Fernández ha dit...

Doncs si és molt útil