divendres, 5 de setembre del 2008

Coneixem el Videocurriculum

Hola a tothom!!

Els dinamitzadors hem posat en pràctica el nou videocurriculum en què hem fet vàries proves per a que pugui sortir bé. Oh! però encara no sabeu què és el videocurriculum??? Doncs aquí estem els dinamitzadors per explicar-ho :D

Qué és un videocurrículum?
El videocurriculum es el mateix que el clàssic Currículum Vitae, però en video. En lloc d'estar per escrit, es fa en un video de pocs minuts i en lloc d'escriure les nostres dades, parlem sobre nosaltres, el nostre nivell d'estudis i d'altres molts aspectes.

Per a què ens servirà el videocurriculum?
Ens permetrà marcar la diferència en les notres entrevistes de treball, es mostrarà més la nostra persona en directe, es podran veure moltes coses de nosaltres mateixos. Sobretot ens servirà perquè es vegi la relacio que tenim amb les noves tecnologies ja que en aquest sector sempre quedaria millor un videocurriculum que un C.V .

Com s'ha de preparar?
Es començaria fent un petit guió del que direm en el vídeo. Hem d'estar el més relaxats possible (ja que quasi tothom es posa nerviós al saber que parla davant d'una càmera). Hem d'explicar els nostres nivells acadèmics i com som amb la millor actitud possible, amb una bona presentació i que es vegi que ens interessa l'oferta. Finalment, l'enviarem a l'empresa que ens interesa o al servei d'ocupació corresponent.

Espero que ho aneu posant en pràctica ja que és una manera molt útil de que es vegi millor com som i que es coneguin altres interessos més. Teniu més informació sobre el videocurriculum a:

Marta Gonzalez =D