divendres, 16 d’octubre del 2009

La Serie de Connectats

Hem descobert un projecte, anomenat Connectats, que consisteix en ser un col·lectiu de comunicació, ensenyament i realització multidisciplinar de medis, format per joves.

Aquest projecte neix a partir del treball realitzat en el marc dels tallers de comunicació per a joves de la Federación de Entidades Latinoamericanas de Catalunya, Fedelatina. Actualment, estan realitzant un programa de televisió, un de ràdio, una revista i diversos tallers juvenils.

Què és la Serie?

És una serie de ficció - documental que narra les històries d'adolescents en ambients interculturals de Barcelona i rodalies.

Està realitzada amb actors no professioinals, i escrita a partir d'històries de la vida dels seus protagonistes. Actualment farà la segona temporada de Connectats La Serie .

Als càstings es van presentar molta gent, amb o sense experiència de diferents tipus per a conformar un equip de TV de creació col·lectiva.

La sèrie s'emetrà el 21 d'abril per les televisions locals catalanes i Internet. Una sèrie de ficció-documental que conta històries d'adolescents en ambients interculturals de Barcelona i proximitats. el projecte connectats és un col·lectiu de comunicació, ensenyament i realització multidisciplinar de mitjans, conformat per joves, actualment, vam realitzar un programa de televisió, un programa de ràdio, una revista i tallers juvenils.



Aqui deixo uns links perquè mireu el que us interessi de la serie Connectats

http://www.connectats.net/
www.facebook.com/connectats

La dinamitzadora

http://ruubia9@gmail.com/