dijous, 15 d’octubre del 2009

Mozilla Thunderbird



Mozilla Thunderbird es un client de correu electrónic de la fundació Mozilla, on podem visualitzar els missatges de correu electrónic de gmail, enviar missatges, accedir a google calendar, marcar tarees... es multiplataforma i es software lliure, que es una alternativa a Outlook.

Thunderbird suporta IMAP/POP, correu HTML, noticies, RSS, etiquetes, corrector ortogràfic incorporat, soport d'extensións i skins, buscadors, xifrat PGP, un filtre bayesià de spam entre altres característiques.


Amb Mozilla Thunderbird instal·lat de sèrie, “només” podem gestionar el compte de correu electrónic (gmail), posant els contactes en grups, ordenant els missatges en categories, enviar missatges, esborrar missatges, etc. unes poques coses més que el que podem fer accedint a la pàgina de gmail, però si volem que Thunderbird sigui més que un “gestor” de correu electrónic, hem d'instal·lar uns complements que augmentaràn les funcions del programa.

Manual

Instal·lació

En aquest enllaç us deixaré el manual d'instal·lació detallat de Mozilla Thunderbird amb els complements per a sistemes Linux. (Segueix cadascún dels pasos i et serà molt sencill la instal·lació).

Document d'instal·lació de Mozilla Thunderbird

Óscar Rodríguez, Técnic Microinformàtic