divendres, 16 d’octubre del 2009

FuturBici

Primer de tot explicaré que és Futurbici.

Futurbici, és una empresa que té l’objectiu (missió) d’endinsar a les persones en el món natural a través de la bicicleta elèctrica de muntanya. La idea de crear una empresa de serveis de lleure com Futurbici parteix de la realitat més propera, la serra de Collserola (Parc Natural). Un lloc privilegiat als peus de Barcelona, tant proper i sovint tant desconegut per a la majoria de la població.

El passat Dimarts 13 d'Octubre dues alumnes de la Casa d'Oficis, la Lorena i l'Alba, varen acompanyar a l'Anna Cobo, la nova incorporació del projecte SFOL, que s'encarrega de tots els temes relacionats amb periodisme digital, així com ara la creació de posts als diferents blocs del projecte, la dinamització de l'espai a Facebook, i la creació de diversos tipus de material audiovisual.


L'objectiu de la sortida era gravar a Ismael Tudó, creador de l'empresa Futurbici, una empresa de serveis de lleure amb l'objectiu d'endisar a les persones en el món natural a través de la bicicleta elèctrica de muntanya.


Li varem fer una entrevista perquè ens expliqués en que consisteix això de les bicicletes elèctriques, com va començar i quin futur té.

Quan el vídeo estigui enllestit us ho farem saber ja que penjarem el link per tal que el pugueu veure.

I des d'aquí, voldria aprofitar per donar-li les gràcies a l'Anna, per deixar-nos participar en el seu projecte audiovisual.


Dinamitzadora Digital Multimèdia

Lorena Rossi