dilluns, 15 de desembre del 2008

Taller de vídeo amb l'associació de veïns del barri de la Salut

Un cop acabat el curs d'iniciació a Internet amb l'associació de veïns de la Salut, volien seguir formant-se sobre les TIC i per això van demanar fer un taller de vídeo per a poder crear-se el seu propi canal en el YouTube.



El taller va començar el dilluns dia 24 d'octubre fins al 15 de desembre. Les sessions han sigut de 2 hores: Dilluns i Dimecres de 18:00 a 20:00, la primera hora per resoldre dubtes de la pròpia associació amb l'ajuda del dinamitzador Marc i seguidament el taller de vídeo amb la dinamitzadora Úrsula.

Els primers dies vam tenir petits problemes: el Movie Maker era una versió antiga i el reproductor no llegia els vídeos de la càmera.

Per aquest motiu, els primers dies es va estar ensenyant els vídeos realitzats per la casa d'oficis i editats amb el movie maker perquè es fessin una idea de què es pot arribar a fer amb el programa d'edició de vídeo.

També han après a descarregar els vídeos de la càmera a l'ordinador, a canviar els formats dels vídeos per a poder-los editar i per acabar es van crear un canal al YouTube i han aprés com pujar vídeos al seu canal de l'associació.

La Úrsula va fer una classe especial un dimarts pel matí amb la veïna Fina per a poder veure el funcionament de la càmera i fer les primeres gravacions.

Per acabar dir que l'associació de veïns del barri de la Salut és una entitat connectada com hem comentat en altres entrades, després de fer el curs d'iniciació al Pc i d'Internet s'han animat a fer el de vídeo, que us sembla?


Marc Bonavila Soriano
Dinamitzador digital
bonistkore@gmail.com