dijous, 6 de novembre del 2008

Filosofia "David Gateu" per a joves dinamitzadors digitals...

En David Gateu, del punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp de Reus.

És formador expert en alfabetització digital per a col·lectius especials, disseny web, creació de recursos didàctics interactius amb M Flash.

Ja fa un temps va enviar una comunicació on va expressar les següents paraules, crec que d’interés per a joves dinamitzadors/es digitals com vosaltres:

“ Compartir es la nostra assignatura pendent. Jo des del principi vaig iniciar una politica de publicar tots els meus continguts a la web per a que els meus alumnes hi puguin accedir on-line des de casa , i que altres companys pugin fer servir els meus materials si ho consideren oportú
http://www.xarxa-omnia.org/ccbc/

Passat el temps i parlant amb altres dinamitzadors, varem començar un projecte de treball en equip a través del qual compartim recursos i informació que trobem o creem, ho publiquem tot a través de: http://www.telecentres.info/intranet/, lloc en el que tothom esta convidat a participar-hi.

Hi ha eines d'edició de manuals on line, hi ha una wiki en la que publiquem els recursos que trobem, i una wiki en la que diversos dinamitzadors ens agrupem per treballar, investigar ampliar els nostres coneixements o ens coordinem per a desenvolupar nous materials educatius.

Feu li un cop d'ull, opineu, dieu la vostra, quan ho vam fer ho vam fer pensant en tothom, i en que ja era hora de pensar en com crear dinàmiques de treball obertes i cooperatives vàlides per a tothom.

Crec que aquest es un debat propi dels dinamitzadors donat que som els qui millor podem coneirxer les eines i saber quines estràtegies ens poden servir millor per a cooperar. Només cal que les entitats recolzin aquest temps de dedicació a la comunitat, sinó les necessitats inmediates ens impedeixen obrir-nos als conmpanys. "

Som-hi NOi@s!!!