dimarts, 18 de novembre del 2008

Quant val formar-se?

En la vostra carrera professional haureu de fer més d'un curs per especialitzar-vos i poder accedir a la feina i als ingressos desitjats.

Hem posat una serie exemples dels cursos formatius relacionats amb la vostra branca professional, encara que moltes de les matèries específiques ja les hem fet i treballat a classe això que os estalvieu!! (que és una pasta).

Però encara no podeu aturar-vos, heu de continuar sempre la vostra formació (de forma autodidacta i/o cursant estudis específics) fins hi tot, o encara més, quan estigueu treballant.

Són aquests:


PROGRAMACIÓ JAVA

Es un curs de programació java avançat la duració es de 220 hores, es permeten fins a 10 alumnes per classe, el curs esta dirigit especialment a alumnes que desitgin obtenir les titulacions oficials o simplement desitgin formar-se com programador expert en JAVA.
L'objectiu del curs es dotar a l'alumnat de coneixements necessaris en les noves tecnologies

El preu es de 2.150 € amb el iva inclòs.

www.emagister.com/programacion-java-cursos-2531932.htm


MASTER DE CISCO

Es un curs per fer el curs de masters de CISCO de duració de 160 hores, es tracta de aconseguir una certificació oficial de CISCO CCNP. Les practiques serien en bolses de treball tecnològiques.

La industria busca a les escoles oficials que imparteixen la formació del fabricant.

El curs es de 2.220 € iva inc.

www.emagister.com/master-ccnp-redes-cisco-cursos-2464396.htm


DISENY Y CREACIO DE PAGINES WEB

Curs de HTML per les persones que desitgin iniciar un camí professional dintre del mon de la creació de pagines web, ja sigui amb idea de professionalitzar-se o simplement com inquietud personal. El curs està totalment obert, amb adaptació en cada situació a les necessitats i aspiracions del alumne. El curs et prepara per la planificació i el desarollament de projectes web.

www.emagister.com/diseno-creacion-paginas-web-cursos-884454.htm


PHP

Curs de PHP avançat de 374 hores que et dona el títol de curs homologat AECEI, i aquest curs va dirigit a aquelles persones que desitgin iniciar un camí professional dintre del mon de la creació de pagines web, ja sigui amb la idea de professionalitzar-se o com a elecció personal. El curs esta totalment obert, que es adapta en cada situació a les necessitats i aspiracions del alumne. El plan de estudis es modula amb funció de cada alumne.

www.emagister.com/diseno-creacion-paginas-web-cursos-884454.htm



Curs de Java

220 hores

2.150 €

Curs de Cisco

160 hores

2.200 €

Curs de HTML

374 hores

1.200 €

Curs de Php

400 hores

1.200 €



Julio Bielsa

Tècnic Microinformàtic