dilluns, 27 d’octubre del 2008

Taller amb Asprodis

Recordeu que fa uns dies us vam parlar què havíem començat un taller amb l'associació Asprodis.


Doncs bé, ara ja portem uns dies i el curs va de meravella, els alumnes cada dia venen a classe amb més ganes de passar una bona estona mentre aprenen mitjançant les TIC.

De moment, els hi hem ensenyat com realitzar un dibuix mitjançant el paint, a jugar a ser pirates amb la pàgina web del clic, a viatjar pel món mitjançant Google Earth i a escriure el seu nom amb les tecles del teclat. Però si hi ha alguna activitat que els agrada, aquesta és la de veure videoclips dels seus artistes favorits al Youtube.


Entre totes aquestes activitats aprofitem per ensenyar-los com encendre l'ordinador o com tancar un programa, ja que aquests elements comuns són els que repetim dia a dia en totes les activitats.

Així que seguirem treballant perquè el servei que oferim sigui cada dia millor amb diferents dinàmiques que els siguin agradables per al seu aprenentatge.

Salutacions especials pels nostres alumnes: Yolanda, César, Raúl, Javi, Ana, Mario, Angel, Carlos, Lidia, Jorge, Antonio, Roberto, David, Rubén, Rosa, i als dos Joan.





Paula Hevia
paulamhi@gmail.com
Dinamitzadora digital

Javier Castellanos
jcgarcia1987@gmail.com
Dinamitzador digital