dimarts, 28 d’octubre del 2008

Les xarxes socials: Facebook

Les xarxes socials són formes d'interacció social, definida com un intercanvi dinàmic entre persones, grups i institucions. Podem dir que no solament n'hi ha de tipus social sinó que també trobem de polítics, xarxes de contactes, amistat, treball o empresarials.


Facebook és una de les xarxes socials més populars en aquests dies.

Facebook és una eina social que connecta persones de tot el món amb els seus amics i altres persones que tinguin un mateix interès. La gent utilitza Facebook per mantenir-se al dia amb els seus amics, pujar un número il·limitat de fotos, compartir enllaços i vídeos i conservar el contacte amb amics nous i passats trobant-los amb el cercador de Facebook. També ho trobaràs en diversos idiomes.

Qualsevol pot unir-se.
Tot el que es necessita per accedir és una adreça vàlida de correu electrònic.

Algunes de les
aplicacions que et proporciona Facebook:

Agregar amics: és una forma de localitzar amics amb qui es va perdre el contacte o agregar-ne altres de nous per intercanviar fotos o missatges.

Safata d'entrada: Facebook et permet enviar, rebre i guardar missatges.

Xat: et permet utilitzar la missatgeria instantània amb els teus contactes de Facebook.

Escriure al mur (wall): és un espai en cada perfil d'usuari que permet que els amics escriguin missatges perquè l'usuari els vegi. Només és visible per a usuaris registrats, s'insereixen enllaços, fotos i vídeos. Permet també incrustar animacions flaix.

Creació d'àlbums: intercanviar fotos i vídeos amb els teus contactes.

Creació de grups d'opinió: on podràs debatre sobre els temes que vulguis i en els quals podràs també teu crear els teus propis grups, com també podràs crear les teves pròpies notes. En aquesta entrada de fa unes setmanes, ja us explicàvem con crear-ne un.


Què esperes per unir-te a Facebook...