dimecres, 8 d’octubre del 2008

Què és l'IdCat?

Ja heu vist que divendres 10 d'octubre anem de Gimcana...


Coneixeu els premis, coneixeu la dinàmica, però i això de la identitat digital, sabeu què és?


Bé, com és un requisit imprescindible per participar en la Gimcana, aquí us fem una petita introducció perquè us animeu i participeu.

L'idCAT és certificat digital que s'emmagatzema a l'ordinador del ciutadà. L'idCat és un certificat digital en software. Amb aquest es poden realitzar tràmits amb els ajuntaments i administracions públiques en general, com per exemple instàncies, garantint la mateixa validesa jurídica que en el tràmit presencial o en paper.

Resumint, l'IdCat és la nostra identitat digital que garanteix que nosaltres som nosaltres en tot els tràmits i accions que realitzem mitjançant l'ordinador o a Internet.


Si encara no el teniu, podeu aconseguir-lo a L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Feliu. En el mateix dia que aneu, ho tindreu. No té cap complicació ;)

I si voleu un cop de mà per entendre tot això dels ordinadors portàtils, el WiFi i l'IdCat, o voleu tenir-ho tot a punt pel dia de la gimcana, no ho dubteu, passeu pel Telecentre del Palau Falguera i us ajudarem. Els horaris d'atenció i d'informació són tots els matins de 12 a 13.30h i les tardes de dilluns i dimecres de 16.30h a 18.15h i els dimecres, dijous i divendres de 16.30h a 17.15h

Visita, sinó, aquests enllaços






Ara ja sí que no teniu cap excusa... Ens veiem divendres!