dimarts, 7 d’octubre del 2008

PRIMERA GIMCANA WiFi “Busca la WiFi a la ciutat”

Poseu-vos el xandall...


Deixeu les manies a casa...


Prepareu-vos per suar...


Arriba... la PRIMERA GIMCANA WiFi “Busca la WiFi a la ciutat”

Es tracta d'un innovador concurs que posarà a prova la destresa dels participants navegant per Internet en els diferents punts WiFi de la ciutat: Jardins del Palau Falguera, Torre del Roser, plaça de la Vila, plaça de Can Maginàs i plaça de les Roses.

La gimcana "Busca la WiFi a la ciutat" consisteix en què els participants responguin cinc preguntes referents a Sant Feliu buscant informació a Internet amb el seu portàtil.

Les tres primeres persones que obtinguin les cinc respostes correctes guanyaran un ordinador portàtil (primer premi), una impressora làser de color (segon premi) i un MP4 (tercer premi).

Els participants a la gimcana hauran de disposar del certificat IdCat –si no el tenen, el poden sol·licitar durant aquests dies a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament- i un ordinador portàtil compatible amb aquest certificat i amb els navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox.

En cadascun dels cinc punt WiFi de Sant Feliu, que podran recórrer en l'ordre que vulguin, trobaran membres de l'organització de la gimcana, que compta amb la col·laboració dels alumnes de la Casa d'Oficis, qui els lliuraran una pregunta. Llavors, els participants hauran de cercar la informació als webs municipals i enviar la resposta a una bústia de participació del web municipal.

No us ho penseu! La gimcana tindrà lloc entre les 11h i les 12.30h del divendres 10 d'octubre i els participants hauran d'acreditar-se al Telecentre del Palau Falguera. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc, el mateix dia, a la sala dels Àustries del Palau.

Què? Encara teniu por?


Podeu trobar tota la informació, amb les bases de la gimcana i el formulari per a la inscripció, en la pàgina web elaborada pels microinfromàtics per a l'ocasió.