dilluns, 13 d’octubre del 2008

ITWorldEdu, punt de trobada del sector educatiu i tecnològic

Barcelona acollirà del 29 al 31 d’octubre l’ITWorldEdu 2008, el punt de trobada adreçat als directius i responsables de la formació i l’aprenentatge de tot l’arc educatiu (formació reglada, formació dels professionals, universitats, etc.) que volen conèixer de primera mà quines són les oportunitats que ofereixen les TIC aplicades a l’educació.


Amb la participació de reconeguts experts internacionals i nacionals, aquestes jornades es convertiran en l’espai on poder analitzar en profunditat la tecnologia educativa en altres països, així com les tendències de futur del sector de les TIC en l’àmbit de la formació i de l’aprenentatge.

A les conferències plenàries de l’ITWorldEdu participaran: M. S. Vijay Kumar, Director i vicedegà primer de l’Oficina d’Innovació i Tecnologia Educatives de l’Institut Tecnològic de Massachussets (MIT); Nancy Knowlton, Directora Executiva Cofundadora d’SMART; Jordi Adell, Professor de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament d'Educació de la Universitat Jaume I on dirigeix el Centre d'Educació i Noves Tecnologies; i Francesc Pedró, gerent del Centre per a la Innovació i la Investigació Educativa de la OCDE (París) i que encapçala el projecte "Aprenents del Nou Mil·lenni”.

Per a més informació i poder consultar el programa visiteu:
ITWorldEdu