dijous, 2 d’octubre del 2008

CONCURS DE CURTMETRATGES A SANT FELIU


Sant Feliu presenta la primera edició del festival de curtmetratges sociolaborals organitzats per la UGT: el TFC Festival i el Work on Fest.

Tots dos concursos estan oberts a la participació de joves realitzadors de tota Espanya, si bé en el cas del TFC Festival està restringit als alumnes del darrer curs de qualsevol facultat de comunicació audiovisual i estan dotats amb un primer premi de 3mil€, un segon de 2mil€ i un tercer de mil€, més un premi extraordinari del públic dotat amb 800 €.

El TFC Festival estableix per als curtmetratges participants una durada mínima de 10 minuts i màxima de 30, i la temàtica ha de girar al voltant de qualsevol aspecte de l’àmbit sociolaboral.

Al festival pot participar qualsevol obra realitzada per estudiants del darrer curs de comunicació audiovisual que estiguin produïdes després del 31 de desembre d’aquest 2008 i que siguin considerats treballs finals de carrera.

Les inscripcions s’han d’efectuar abans del 30 de juny del 2009 i els treballs guanyadors es faran públics abans del 30 de juny de 2009. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web, http://www.tfcfestival.com/.
.

El Work on Fest, en canvi, és una mostra de microcurts (films d’una durada no superior als 3 minuts) de temàtica al voltant dels horaris laborals.
.
En aquesta primera edició del Work on Fest, us animem a realitzar aquests 3 minuts de microcurts per a l'agitació audiovisual de la vostra idea, de la vostra experiència sobre els horaris laborals. Feu servir l'humor o el drama, apropeu-vos a la realitat o inventeu-vos-la, però sobretot, sigueu originals.

Els termini per a la presentació dels curtmetratges va des del 30 de setembre fins al 30 de novembre de 2008 i els originals es poden lliurar per Internet a la mateixa pàgina web del festival http://www.workonfest.com/.
.
Els guanyadors es donaran a conèixer el proper mes de desembre del 2008 i els premis també estan dotats de 3mil€ per al primer, 2mil€ per al segon, mil€ per al tercer i un premi especial del públic de 800€.

Apa doncs, animeu-vos a participar que val la pena!