dimarts, 28 d’octubre del 2008

Som radiofònics: Talls de veu a Ràdio Sant Feliu


Com ja sabeu, molts dies anem a Ràdio Sant Feliu. De fet, des que va començar la nova temporada el mes de setembre, baixem els dimarts.

Els alumnes de la Casa d'Oficis ajudem a fer la secció sobre noves tecnologies del magazín matinal del programa "Calle 168" que condueix la Tudi Martín.

Aquest programa convida a fer una passejada per l’actualitat de la ciutat. Un equip de més de 30 col·laboradors, coordinat per la Tudi, amb seccions obertes a la participació de tots els ciutadans i entitats, que porta a l'amenitat amb la seva mixtura d’entreteniment, informació, humor i els espais de consulta sobre noves tecnologies, salut, assessorament legal, dona, gent gran, cuina i altres continguts pràctics.

Des de la secció que portem entre tots, intentem aproximar els oients al món de les noves tecnologies a través de les nostres experiències a la Casa d'Oficis: pràctiques, activitats, esdeveniments a la ciutat, etc. Tot està tenyit de noves tecnologies i així ho expressem a la ràdio.

D'altra banda, estem recopilant totes les nostres intervencions a Ràdio Sant Feliu per crear un arxiu sonor de la Casa d'Oficis. Aviat en tindreu més notícies.

Mentrestant, pareu l'oïda a Ràdio Sant Feliu, els dimarts a les 12:30 hores.