dimecres, 5 d’octubre del 2011

Seminaris de fotografia





Fa dues setmanes vaig iniciar uns seminaris de Fotografia digital al Punt TIC Palau Falguera. Es tracta d'uns seminaris intensius on es parlen temes bàsics però molt interessants sobre el gran món de la fotografia digital! Per exemple, vam parlar sobre Macrofotografia. Desprès d'una hora de teoria vam iniciar el moment de la pràctica. Com que ens trobàvem al Parc del Palau Falguera ens va ser molt fàcil plasmar moments i elements a les fotografies!



La fotografia es l'art de congelar un moment a una fotografia, i el més important no es buscar la fotografia perfecta sino la que ens captivi a nosaltres mateixos. Això és el que he volgut expressar als alumnes dels tallers, i per el que puc apreciar, es nota un gran resultat.


A les classes es respira un ambient molt còmode, i es noten les ganes d'aprendre a cada moment per part de tots els alumnes.


Aquest dijous dia 6 serà l'última sessió i he preparat un taller molt especial a través de la tècnica de la Natura Morta.



El que més desitjo per a aquest curs, no és tan sols que entenguin el contingut a la perfecció, sinó que comencin a veure el gran nombre d'oportunitats per a realitzar una fotografia i d'aquesta manera, que deixin volar la seva imaginació!



Mireia Andres Morell ,


Dinamitzadora Digital