dijous, 14 de juliol del 2011

Iniciació bàsica a la informàtica a la Peña Bética

Via: Bloc de Fem Barri


Des de fa un parell de setmanes membres de les entitats amb més 'solera' de Can Calders, la Peña Bética, fan un curs d'Iniciació Bàsica als Ordinadors, impartit per la nostra dinamitzadora digital i un alumne treballador de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital. Aquesta formació s'adreça a aquells socis integrants de l'entitat que no tenien molts coneixements sobre TIC, i que des de fa quinze dies estan descobrint tot un món de possibilitats fent servir programari com l'Open Office i la gran quantitat de funcions, com la inserció i edició de fotografies, que integra.


També estan aprenent a fer presentacions, factures o edició de texts, i estan força sorpresos amb la capacitat i l'autonomia que els hi donen aquestes eines, ja que poden són coneixements que poden aplicar en el seu dia a dia.

Aquest passat dimecres, sense anar més lluny, van estar provant tota la creació i gestió avançada de carpetes, acabant la classe amb una pràctica que va agradar especialment: l'articulació d'espais per classificar diferents de l'entitat, com ara fotos, cartes i documents relacionats amb el món del futbol. Van finalitzar la pràctica editant un document a mode de recull que incloïa una taula i, com no, l'escut del Betis, que sempre ho porten al cor.

Laura Yanez
Dinamitzadora Digital Multimèdia.