dijous, 7 de juliol del 2011

Facebook ara te Videoconferencia!!


Ho van anunciar la setmana passada i clar està que van complir el termini de temps que havien estipulat.

Pasos per a poder provar la nova funcionalitat de les videotrucades!!

1. http://www.facebook.com/videocalling Pitjar en el boto verd per a activar la funcionalitat, degut a que no esta activa de forma predeterminada.

2. Un cop activada la característica, el xat patirà uns petits redissenys per tal d'incloure la icona d'una càmera de vídeo a cada finestra de conversa. Un cop hem fet clic en la icona podem començar a trucar, encara que també ho podem fer a traves d'un icona situada en el mur del contacte, a la part superior dreta.

3. Un cop pitgem sobre la icona de la càmera per primer cop, ens sortiria una advertència que variarià segons el navegador que utilitzem, i que ens indica que hem d'instal·lar un petit programa creat i firmat per Facebook i Skype (per tant de confiança). Un cop instal·lat aquest programa jaa podem començar a fer videoconferències.


Per altra banda...

A més de la funció de videoconferència, també es va anunciar una funció similar al nou centre de missatgeria de Facebook, que permet gestionar totes les converses en un únic lloc (converses instantànies, sms i correus electrònics). Aquesta nova funció es ni més ni menys que un xat grupal per a que més de dues persones puguin xerrar còmodament, per a decidir temes que afecten a tot el grup com per exemple, quina pel·lícula anem a veure.

Font imatge : Facebook

Oriol Moya
Dinamitzador Digital