dilluns, 6 de juny del 2011

Trobar l'Operadora de mòbil adequada


Tothom sap que la telefonia mòbil mai ha sigut senzilla en tema de tarifes. Des de l'arribada de les ofertes amb contracte sempre han existit queixes dels usuaris en quant a la complexitat que tenen, i és que a dia d'avui segueix sent díficil trobar el preu adequat per a cada necessitat.

Trobar una oferta ideal és difícil i més tenint en compte el perfil de cada client, no tots busquen el mateix... Alguns volen ofertes en trucades de veu, uns altres en navegació a internet, també els que volen tarifes baixes en comunicacions internacionals o simplement els que volen un telèfon d'últim model.

És per això que buscar els preus més baixos per minut no seria cap solució si no és exactament això el que vols. Algunes de les ofertes que es veuen al mercat d'operadores són:

- Preus baixos a canvi de consum.
- Trucades amb Internet.
- Telèfon gratis.
- Trucades Internacionals.

A l'hora de triar la nostra tarifa podem navegar una mica per la web de cada operadora e informar-nos sobre les ofertes que hi hagin.
Cal tenir cura amb treure mòbils triant tarifes altes, podem adonar-nos que la majoria dels mesos no arribem ni al mínim de consum que hem de pagar, tot gràcies a la permanència que hem signat per treure'ns aquest mòbil tan bonic, realment igual estàs pagant dos mòbils com aquest.

Fixa't ben en les ofertes de la companyia, i tria ja sigui grups o nombres freqüents als que truques constanment, sempre ens podem beneficiar d'ofertes així però cal buscar-les i activar-les. Algunes companyies ens permetren pagar menys per les nostres trucades a certes hores que o bé t'ofereixen o les tries, tingues en compte a quines franjes horaries sols trucar.
En quant a cobertura no està de més dir que les petites companyies també tenen una bona sortida ja que hi han de moltes com: Simyo que té la cobertura de Orange, Pepephone que té la de Vodafone i Yoigo que té la propia i la de Movistar.

En conclusion la pregunta seria ¿Quina és l'operadora més barata? i solament hi ha una resposta possible: depèn del que busquis.

Font d'informació: cincodias.com

Angie Serna
Dinamitzadora Digital.