divendres, 17 de juny del 2011

Crítica benvinguda a ChromeBook







Han arribat al mercat els nous portàtils Chromebook amb sistema operatiu de Google (Chrome), però segons els analistes comencen amb peu esquerre ja que desprès de llegir els comentaris hi ha dubtes. Ara bé, les crítiques són als ordinadors, o al concepte núvol a Internet?


Aquest 'notebook' proposa utilitzar com a base d'emmagatzematge el 'programari' gratuït de Google que existeix en la web, en lloc d'emmagatzemar informació en memòries o dispositius USB.

Un dels comentaristes subratlla que no hauria de passar que un ordinador et recordi l'absència de Windows, encara que la idea de treballar amb programes i fitxers emmagatzetmats a la xarxa resulti atractiva (núvol a Internet), el que significa tenir tot sempre actualizat, programes i contingut des de qualsevol lloc.

Google ha informat que introduirà l'opció de treballar amb Google Docs i Calendar amb l'ordinador desconnectat d'internet, la qual cosa significaria un gran avenç, ja que sense connexió l'ordinador té poques funcions.

Tot i així el disseny bassat en la Web segueix sense tenir moltes funcions a l'ordinador sense connexió... és a dir que tampoc es pot treballar amb programes com Skype o Photoshop que han de ser prèviament instal·lats.


Fonts:




Angie Serna

Dinamitzadora Digital