divendres, 6 de maig del 2011

TGIF: Anul·la el seu aniversari després d'apuntar-se 200.000 persones per Facebook



Jesse, Una adolescent de Sidney, volia celebrar els seus 16 anys amb els seus amics, i no se li va ocórrer una altra idea, que anunciar una festa a través de la citada xarxa social Facebook.
La jove, ha hagut d'anul·lar el seu aniversari, després que unes 200.000 persones, que no havia convidat confirmessin la seva assistència per Facebook.

La noia va publicar en el seu mur que no tenia "temps per convidar personalment a cadascun" i per això els va demanar que ho comuniquessin a altres persones posant aquesta condició: "És una festa oberta, amb la condició que no s'escapi de les mans".

Al dia següent, la noia, es va trobar amb la sorpresa, de que més de 20.000 persones van confirmar la seva assistència, pocs dies després, el caos va continuar, el nombre de persones s'havia multiplicat per deu fins a arribar a les 200.000 persones.

Segons el rotatiu australià, la invitació va ser manipulada per membres d'un grup anomenat "Anonymous", que va ser propagat per un virus per tot el món.
Finalment, Jesse, va festejar el seus 16 anys amb els seus amics, però amb la protecció dels agents de la policia de Sidney.

Aquesta notícia esta extreta de: http://mundorenegado.blogspot.com /2011_03_01_archive.html, i sí, evidentment és falsa.

Loubna Grida
Layla Bentohami
Dinamitzadores Digitals