dilluns, 30 de maig del 2011

Gmail mostra informació dels contactes a la safata d'entrada

Font imatge: Gmail

Gmail continua millorant les funcions del seu correu electrònic d'accés web, per a posicionar-se com el millor o mantenir-se en aquest nivell que té des de fa ja un temps.

A partir d'ara podrem veure informació dels nostres contactes directament en la nostra safata d'entrada. D'aquesta manera podrem guanyar temps i atallar, per exemple, per a iniciar una conversa, una videotrucada amb Gtalk, o conèixer les dades del nostre interlocutor.

Font imatge: Softzone.es



Font imatge: Softzone.es

Per tant, quan fem clic en el nom de qualsevol dels nostres contactes, apareixerà a l'esquerra de la pantalla una columna amb la seva informació si és que en té, i l'ha marcat com a pública.

La informació que es mostrarà a la columna serà la imatge i un quadre amb opcions per a interactuar amb ell: fixar una cita al calendari, veure les seves notes sempre que estiguin configurades com a publiques, enviar un correu...

També se'ns mostraran els últims correus que hem intercanviat amb un contacte en concret (semblant a l'opció de Facebook "veure amistat entre tu i l'altra persona") de manera que ens facilitarà molt la recerca de correus.

Per acabar la notícia, us comuniquem que Google assegura que aquesta nova funcionalitat de Gmail estarà activa en 2 setmanes.

Font noticia: Softzone

Oriol Moya
Dinamitzador Digital