dijous, 26 de maig del 2011

Facebook i Spotify junts

Font: www.maximumpc.com

Facebook té previst llançar un nou servei de musica mitjançant una aliança amb Spotify. El nou servei permetrà els usuaris de la xarxa social accedir a la immensa biblioteca de música disponible a Spotify des dels seus perfils i compartir amb els seus contactes la música que estan escoltant en cada moment.

Fins ara, la integració amb Spotify es limitava al botó "Facebook Connect" integrat en la interfície d'escriptori de Spotify, que permet als usuaris veure què estan escoltant els teus amics de Facebook, aixi com publicar les llistes de música en el teu mur.

El nou servei, que esta en període de proves, podria posar-se en marxa en aproximadament dues setmanes.

Llavors els usuaris de Facebook veuran una icona de Spotify en el costat esquerre de la pàgina principal, juntament amb els icones habituals de la xarxa social.

De moment encara no se sap si el seu nom serà "Facebook Music" o "Spotify en Facebook" i nomes estarà disponible, clar està, als països on està disponible Spotify.

En el cas de Estats Units, un cop es tanquin els acords amb les discogràfiques i el servei de Spotify es llanci als Estats Units començara la integració amb Facebook.

Recordem que fa temps Warner Bros va anunciar que llogaria pel·lícules a través de Facebook.

En resum: El nou servei permetrà accedir a tots els artistes disponibles en la plataforma musical sense abandonar la xarxa social.

Via: La Vanguardia

Oriol Moya
Dinamitzador Digital