dimarts, 3 de maig del 2011

El Consorci AOC crea una “wiki” sobre administració electrònica


Dimarts passat el consorci local Localret ha comunicat que el Consorci d'administració Oberta de Catalunya a creat una pàgina web, "Wiki" (programari per a la creació de contingut de forma colaborativa), on els usuaris també poden editar els diferents continguts.

S'ha fet amb l'objectiu que els ciutadans coneguin i impulsin l'utilització d'aquesta manera de relacionar-se amb l'adminstració.
Disposa d'una sèrie de apartats relacionats amb l'admistració Oberta de Catalunya que incorporen tots els conceptes als que es refereix la normativa vigent i les experiències que s'han anant acumulant al llarg dels darrers anys. Es pot trobar un conjunt d'informació actualitzada sobre aspectes genèrics, com ara els principis o la regulació de l'administració electrònica a Catalunya o d'altres més concrets, com la contractació, la notificació, la signatura electrònica i el programari lliure.

Administració electrònica Oberta neix amb 8 entrades que fan referència als temes següents:

Periòdicament s'anirà actualitzant el llistat actual de temes. A la ‘home', o pàgina principal, es troba la relació sencera dels articles amb què s'està treballant.



Maribel Fisas
Dinamitzadora Digital