dimarts, 17 de maig del 2011

Dinamització en Fem Barri


Hola, sóc la Laura Yanez i aquests dies en l'oficina fem barri on fem formació digital amb la meva companya Lidia Gómez.


Aquestes setmanes han sigut molt útils per mi , per que apart de formar a gent gran jo també aprenc moltes coses d'ells. Ha estat molt interessant, ja que a mesura que vas explicant, la gent s'adona de que podt fer un munt de coses amb un ordinador i sobretot amb Internet. Aquests dies hem fet diversos cursos tota la setmana com:

-Dilluns i Dijous matí: fem un taller d'introducció a informàtica i Internet on també aprenen com fer tràmits a través d'Internet: demanar cita al metge, mirar els punts del carnet de conduir...

-Dilluns i Dimecres tarda: fem taller d'edició de vídeo per l'AMPA de l'escola Gaudí. Expliquem coses com els tipus de plànols, i el funcionament del programa Windows Movie Maker.

-Dimarts pel matí es fa també iniciació a l'ordinador: expliquem una mica de teoria de que és un ordinador les seves funcions, les seves utilitats, per a què serveix i on podem arribar amb aquesta eina.


També expliquem les diferencies que hi ha entre Microsoft Word i Open Office i les seves funcions, com poden fer un currículum, cartes de presentació..etc.


També fem recerca de feina on se'ls mostra els diferents llocs on poden buscar feina a través d'aquesta branca i que a part d'això no han de llençar la tovallola, ja que tenen les mateixes oportunitats igual que tots de trobar treball.

Fa poc hem iniciat un curs de fotografia i bloc que son els dijous i Dimarts per la tarda. En aquest taller expliquem les seves utilitats d'una càmera digital, i fem una pràctica en el qual fem fotos de diversos angles, les editem...etc.



No oblideu podeu venir a les franges d'accés lliure de l'oficina de Fem Barri per connectar-vos gratuïtament, i fer les vostres consultes tecnològiques.



Laura Yanez
Dinamitzadora digital.