dimarts, 17 de maig del 2011

Dia d'Internet (Temps de Punt TIC)

Avui se celebra el dia internacional d'Internet, a tot el món, amb l'objectiu de donar a conèixerles possibilitats o millores que ens pot aportar aquesta gran xarxa en el seu dia a dia.
Es va celebrar per primer cop el 25 de octubre de 2005, poc desprès la Cimera de la Societat de la Informació, celebrada a Túnez el novembre de 2005, va decidir proposar a l'ONU aquesta data com a data de designació i per tant es va moure cap a aquesta data on es va quedar finalment.

Font: http://www.1p-internet.com/

A Espanya també se celebra, tot i la paradoxa de tenir un dels ADSL's més cars i lents d'Europa.

Amb motiu especial d'aquest desde la Casa d'Oficis hem trobat una web que ens ha cridat l'atenció una web creada per el equip de Punt Tic, destinada a explicar la forma en com podem interactuar el treball i les TIC.
  • A la pàgina principal podem observar els tweets a la part dreta, a la esquerra trobem un vídeo, a sota les noticies i a la part superior dreta, un rrs amb noticies.
  • En la primera pestanya s'ens menciona el programa connectat.
  • Deprès s'ens mostra la tasca que duen a terme les Aules Actives.
  • A continuació s'ens menciona el Laborlab, que es un projecte de Citilab, que ajuda a persones emprenedores a crear el seus projectes.
  • AxA: Te com a objectiu, ajudar a els ciutadans a buscar feina de forma eficient, amb bons resultats.
  • Tic X Feina: Aquí s'ens mostra alguns manuals, que posen a la nostra disposició sobre (Participació i Cultura Digital, us de Twitter per a la recerca de feina)
  • I a l'ultim apartat s'ens mostra els canals 2.0 de la plataforma, Facebook, Twitter, Linkelin, per a poder interactuar amb els visitants.
Oriol Moya
Dinamitzador Digital