divendres, 15 d’abril del 2011

Ponència externa: Mar Cots



La ponència que vam tenir va ser de dues sessions, una el dimecres i l'altre ahir, la va presentar Mar Cots, que actualment es autònoma en Ciberteka i editora de continguts educatius en Vimartic i anteriorment feia de dinamitzadora digital en l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i dinamitzadora digital del Centre Connecta en Club d'Esplai Diversitat lúdica.

El dimecres ens va explicar el tema de dinamitzador digital, d'allò que significava per a cada un de nosaltres ser dinamitzador digital.
Ens va fer aixecar a cada un de nosaltres i ens va demanar que poséssim una paraula que faci referència al dinamitzador.


També ens va explicar el procés per arribar a ser formadors informàtics, ens va demanar fer un exercici on havíem d'explicar tot allò que és ser dinamitzador i també ens va posar vídeos sobre les xarxes socials com Facebook. Vam veure que hi ha gent que esta en tractament perquè aquestes xarxes son addictives per a algunes persones.

Ahir dijous ens va demanar que féssim un projecte per parelles com a dinamitzadors digitals sobre qualsevol tema que tingui que veure amb la formació informàtica.


Sóc Cristian Agüero i donaré la meva opinió sobre la ponència de ¿Què ha de tenir un Dinamitzador Digital?
El que jo he aprés en aquesta ponència són totes les característiques que has de tenir per ser un bon Dinamitzador, des de molta paciència fins a actualitzar-te dia sobre les novetats de la xarxa.

Text: Layla Bentohami i Cristian Agüero
Fotos: Cristian Agüero

2 comentaris:

Mar Cots ha dit...

Aquí podeu veure-hi alguna de la informació que hem tractat i alguns dels treballs i informació que heu aportat vosaltres.

Mar Cots ha dit...

Perdoneu, aquí està l'enllaç:
http://dinamitzadordigital.tumblr.com/