divendres, 15 d’abril del 2011

Ponència Xarxa Punt Tic : Esther Subias


Dimarts 12 d'Abril, l'Esther Subias ens va fer una ponència per parlar-nos sobre la Xarxa Punt TIC, la Xarxa Òmnia i vam treballar amb Google Sites.

Google Sites és un programari que permet crear pàgines web de forma realment senzilla, pots triar plantilles i també posar menús, etc.
Actualment l'Esther és consultora en la Universitat Oberta de Catalunya, Coordinadora de l'equip de dinamització TIC en l'Associació per a Joves Teb i també és consultora en la Xarxa Punt TIC.
Aquest és el seu bloc.



Què és la xarxa Punt TIC?

És una xarxa amb 600 punts o telecentres repartits per tot el territori, que aglutinen diferents iniciatives per exemple: el projecte Òmnia, els telecentres de teletreball i biblioteques.

Som dinamitzadors digitals de la Casa d'Oficis de Sant Feliu de Llobregat i la ponència de l'Esther Subias ens ha semblat molt interessant, perquè vam estar utilitzant Google Sites i és una manera més facil de crear una página web personal, de cara a un futur potser una bona eina i molt útil per crear el teu propi espai a la xarxa.

Finalment ens va explicar, la Xarxa Òmnia que és un espai d'accés a les TIC, i amb la participació de tots podem construir i millora la pròpia comunitat.