divendres, 15 d’abril del 2011

Ponència externa: Live blogging amb Carolina Gaona
















Avui divendres tots els alumnes estem implicats en un projecte de Streaming proposat per Carolina Gaona , que tracta sobre un repartiment del treball on tots i totes podem mostrar les nostres habilitats en cada àmbit professional!

En què consisteix l'Streaming? És la tècnica associada directament a la reproducció de la informació audiovisual en temps real.










Quin contingut hi ha a l'streaming? Mostrar les nostres opinions sobre la situació de crisi actual, el dia a dia a la Casa d'oficis i l'aportació que volem donar a un futur pròxim.


Cada alumne te una funció en aquest streaming: Joan i Cristian fotografia, Eric, Omar i Jordi video-streaming, Loubna, Layla i Jonatan publiquen en temps real al facebook, Angie, Andrés i Laura buscan imatges per el disseny del post, Alberto i Franciso editen video, Manuel fa de reporter i Oriol Moya i Oriol Gonzalez pugen els videos a youtube.









Cadascun va explicant als càmares les seves tasques mentre van treballant, és un streaming de 2 hores i mitja i lo més important és que tothom vagi treballant-hi amb regularitat.





Fotografies dels alumnes