dimarts, 22 de març del 2011

Firefox 4: Llançament...

Imatge: hipermegared.net

Avui, Dimarts 22 de Març ja podem descarregar i instal·lar el nou navegador Firefox 4.



Segons ideal.es, ressalta un botó taronja amb la paraula Firefox escrita el qual ve a substituir la barra clàssica de menú on trobàvem coses com Arxiu,Editar,Veure...

Un altre de les importants millores amb les que ha guanyat Firefox és amb una millor implementació de complements per el nostre navegador.

Per últim no podem deixar passar la seva millora en el seu rendiment i velocitat i una altre cosa que cal mirar és que aquest rendiment no sigui un acaparador de recursos del nostre equip com passava en les versions anteriors , aspecte que s'ha millorat molt.



Segons elcomercio.pe la última versió del navegador Firefox ja està disponible per descarregar gratuïtament des de la pàgina de Mozilla. El llançament de Firefox 4 va arribar després de que dos dels seus competidors, Internet Explorer i Chrome, aquests també llancessin noves versions dels seus programes.



Segons elmundo.es es pot descarregar aquest navegador per a Windows,Mac i Linux en més de 80 idiomes. Segons Mozilla és el Firefox més ràpid fins ara, asseguren que millora la càrrega de les pàgines i està optimitzat per a pàgines riques i interactives.

Firefox Sync, una altra de les novetats permetrà als seus usuaris accedir als seus marcadors, pestanyes obertes o contrasenyes en diferents equips o dispositius.

Firefox és el segon navegador més utilitzat al món per darrere de l'Internet Explorer i per davant del Google Chrome.