divendres, 28 de gener del 2011

Talla amb els mals rotllos.


Divendres 28 vam assistit a una activitat, Talla amb els mal rotllos, sobre la sensibilització i prevenció de les violències vers les dones, a la sala d'actes de l'Aula Sant Feliu.
Aquest projecte va dirigit a adolescents i joves, impulsat per l'Institut Català de les Dones (ICD), la Direcció General de Joventut (DGJ) i el Departament d'Educació.

En aquest, el docent formatiu ha iniciat
l'activitat amb una mena de debat entre
els alumnes, sobre les diferències de sexe i de gènere.
També en aquesta primera part del programa de formació, hem realitzat una pràctica dinàmica on tractavem diversos aspectes i posicions dels home i dones en revistes,videojocs,etc, i com aquests influeixen en la societat.
Ademés hem realitzat una altre pràctica dinàmica on ens posicionàvem individualment a favor o en contra de diverses qüestions sobre l'amor.
En la meva opinió personal aquesta formació es deberia implantar no tan sols per a joves i adolescents, sino per a professors d'escola i alumnat més petit.
Pel que fa referència a les activitats m'han resultat interessants i la manera d'explicar les coses dels docents era la correcta, i de forma molt dinàmica.