dijous, 20 de gener del 2011

Presentant als ponents del cinefòrum.

El Divendres dia 4 de Febrer, es realitzarà un cinefòrum al cinebaix de Sant Feliu de Llobregat. Es passarà el film "The social network", i tindrem l'oportunitat de debatir tots els temes que es proposin a l'acte. En acabar la projecció hi haurà una tertúlia amb 3 moderadors experts en l'ús i funcionament de l'anomenada Web 2.0.

A continuació us deixem informació dels 3 ponents:

Alicia Cañellas, pedagoga especialitzada en redacció i edició de continguts didáctics, amb una àmplia experiència en guionització i diseny instruccional per a cursos de format e-learning.
Aquí us deixem el seu blog!

Josep Rivera, enginyer en telecomunicacions i treballa al departament de Tecnologia Educativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Això vol dir que és un expert en l'aplicació de la tecnologia al camp de l'educació. A més, és un apasionat de la fotografia, els temes principals de les fotografies són de viatges, de música i concerts. Té les seves fotografies publicades al seu Flickr.

Maria Ripoll, inicialment periodista i redactora publicitària. Actualment treballa de forma independent en comunicació corporativa, estratègia digital, continguts SEO, marketing social i ficció per a empreses. Si voleu més informació aquí teniu el seu blog!

Amb això acabem una petita i breu descripció dels tres ponents que assistiràn al cinefòrum. No hi podeu faltar!