dimarts, 18 de gener del 2011

Cinefòrum i debat: "the social network"


La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III i el Cinebaix organitzen un cinefòrum relacionat amb la més gran xarxa social que es pot trobar a internet actualment.

L'acte es farà al Cinebaix, Carrer Joan Batllori, 21, de Sant Feliu de Llobregat, el divendres dia 4 de Febrer del 2011 de 18:30 h a 21:45 hores.

La pel·lícula serà "The social network", que narra la història dels joves fundadors de la popular xarxa social "Facebook" al 2003 a Harvard , basat en el llibre “The Accidental Billionaires” de Ben Mezrich.

Aprofitant l'emissió del film, es farà un debat sobre les xarxes socials a Internet i les seves implicacions i impacte a la societat actual en el qual els espectadors estan convidats a formular preguntes a la tertúlia posterior a la projecció a qualsevol dels 3 moderadors.


Les tres persones que dinamitzaran el debat estan molt relacionades amb les TIC i són expertes en el funcionament i ús de les anomenades tecnologies 2.0, i miraran de respondre a totes les preguntes possibles. Aquí us deixem uns enllaços als seus perfils en LinkedIn:Tot això amb el suport tècnic dels alumnes-treballadors de la casa d'oficis, que s'encarregaran de participar a la realització del projecte el dia de la projecció (instal·lació de xarxes sense fils, seguiment del cinefòrum via twitter...).

Consulteu la vostra assistència al grup de Facebook i gaudiu de la pel·lícula!!