dilluns, 8 de novembre del 2010

Càmares Digitals

Avui parlarem de Càmeres Digitals.

Una càmera és un dispositiu que et permet capturar imatges i emmagatzemar-les.
Camara Digital grava imatges en forma digital, diferència de les tradicionals càmeres analògiques que converteixen les intensitats de llum en senyals infinitament variables, les càmeres digitals converteixen les intensitats de llum en nombres discrets.

Dins de les càmeres digitals hi ha de diferents tipus com:

  • Compactes: Les càmeres compactes tenen aquestes característiques: normalment el preu és assequible, òptica integrada a la càmera, va destinada al gran públic. Aqui un enllaç d'una càmera compacte (foto) i també una pàgina web per veure i comprovar el preus.


  • Rèflex o SLR:Una de les seves característiques és que té un visor on es pot veure la imatge (l'escena) que es produeix gràcies a un mirall col·locat a 45º i un pentaprisma que condueixen i inverteixen la imatge perquè la vegem correctament a través del visor. Aquí un enllaç d'unes càmeres reflex per tenir més coneixement i també una pàgina web per comparar preus.
  • Ultracompactes: Són càmeres digitals de grandària molt reduïda, en les quals preval la portabilitat i la senzillesa d'ús, caben en una butxaca i pesen molt poc, aquí la imatge d'una càmera ultracompacta i la pàgina web per comparar preus.





Barbara Maidana Pérez
Dinamitzadora Digital