dijous, 4 de febrer del 2010

Creix l'ús del Cloud Computing

El Núvol és una metàfora d'Internet basat en la representació gràfica d'Internet en els diagrames de xarxa informàtica com l'abstracció de la infraestructura subjacent que representa els proveïdors d'informàtica, entreguen aplicacions comuns de negocis en una línia que s'accedeix des de un navegador web, m'entres que el software i les dades de magatzematge en els servidors.


Donat que la computació en núvols no permet als usuaris posseir físicament els dispositius d'emmagatzematge de les seves dades ( amb l'excepció de les possibilitat de copiar les dades a un dispositiu extern, com una unitat flash UBS o un disc dur, deixa la responsabilitat d'emmagatzematge les dades i el seu control en mans del proveïdor.

Amb això arribarem a un punt que no necessitarem pen drives ni disc durs ja que tot o guardarem a Internet, per això Cloud Computing.

El temor de la gent es la manipulació de la seva informació per els crackers o gent d'alt nivell informàtic, no s'ha de tenir poo ja que aquests serveis estan encriptats.




L'Avantatge principal es que la gent pot estar en qualsevol lloc connectat a internet i tenir al seu abast tota la informació que hagi penjat a la xarxa a la seva disposició.


Aquí ús deixo un vídeo en el qual explica amb imatge i so el Cloud Computing





Dinamitzadora Digital Multimèdia
Montse Alarcón