Google Chrome és un navegador web gratuït, ràpid i fàcil d'usar que et permet navegar de forma segura en la Web.
Aquest navegador estan formades per components d'altres navegadors de codi obert com Internet Explorer i Mozilla Firefox.
Té una interfície senzilla, i una bona estabilitat, velocitat i seguretat. Google Chrome4, s'incorpora de grans millores. Les novetats de Google Chrome 4 sabent que és 42% és més ràpid que el seu version anterior a més de ser 100% més ràpid que el primer llançament de Google Chrome en el terreny dels navegadors web. Chrome 4 suporta 1500 extensions El desenvolupament web va afegir Apls para treballar sobre HTML5, entre elles tenim: LocalStorage, Database API i WebSockets.
Actualment està disponible per a Windows (XP i Vista) , para Mac US X i per a Linux.
Les extensions estan disponibles en Google Chrome Beta para Windows i Linux. Són una bona forma d'afegir més funcions al navegador. Les extensions et permeten personalitzar Google Chrome amb les funcions que vulguis i mantenen el navegador lliure d'elements que no utilitzes
A continuació s'indiquen els diferents tipus d'extensions disponibles:
Accions en el navegador: Aquestes extensions afegixen un botó al costat dels menús d'eines i de pàgina perquè puguis realitzar tasques còmodament (per exemple, accedir a un lloc o comprovar si existeixen actualitzacions), independentment de la pàgina en la qual et trobis. Pots provar extensions com, per exemple, Google Mail Checker (solament disponible en anglès).
Accions en la pàgina: Aquestes extensions permeten detectar qualsevol tipus de pàgina en la qual et trobis i mostrar una icona en la barra d'adreces. Feix clic en la icona per a realitzar una acció en la pàgina. Per exemple, l'extensió RSS Subscription Extension (solament disponible en anglès) mostra una petita icona sempre que detecta un feed en la pàgina en la qual et trobes. Si fas clic en la icona, et subscriuràs de forma instantània al feed
Scripts de contingut: Aquestes extensions poden interactuar directament amb la pàgina en la qual es troba l'usuari. Per exemple, l'extensió Google Translate (solament disponible en anglès) afegix un banner a la part superior de la pàgina sempre que detecta que l'idioma d'aquesta és diferent de l'idioma que utilitzes per a Google Chrome. Pots fer clic en el botó del banner per a traduir la pàgina automàticament a l'idioma que prefereixis.
Isabel García
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada