dijous, 25 de febrer de 2010

Bloc al teu facebook
Us explicarem com publicar les teves entrades de bloc a la vostra pàgina de facebook mitjantçant canals de RSS.

  1. Crear una pàgina a facebook a http://www.facebook.com/pages/create.php
  2. A continuació has d'escollir la categoria de la pàgina. Aquesta l'escolliràs en funció de la temàtica de la teva pàgina.
  3. L'aspecte més important és escollir un nom per la pàgina i saber que et dona l'opció de no publicar la pàgina encara i modificar-la en un altre moment.
Quan tenim tots aquests camps omplerts fem un clic a crear pàgina.Com Sindicar continguts del Bloc al Facebook?

A la teva pàgina de facebook feu un clic a l'opció notes i a continuació a escriure nota podreu veure que us surt una pantalla per escriu una nota.


A la part de dalt feu un clic a la icona de notes de nou.A continuació a la dreta us apareixarà un apartat per importar un bloc.Copieu l'URL del bloc i l'enganxeu..

Vigilieu amb la lletra petita que apareix:

"Al escribir una URL declaras que estás autorizado(a) a permitir la reproducción de su contenido en Facebook y que tal contenido no es obsceno ni ilegal."

Feu un clic amb el ratolí en el requadre petit i a continuació iniciar importació.


Et sortirà a la teva pàgina algunes de les entrades que tens al teu bloc. Després torna a fer un clic a confirmar Importar.Cada dues hores aproximadament, s'actualitzarà la vostre pàgina de facebook amb els posts que publiqueu al vostre bloc.

El problema que tenim ara... que no se'ns actualitza en el menú Inicia de Facebook.... algú sap perquè....?! Nosaltres continuarem investigant.


Lidia Gómez Romero.
Dinamitzadora Digital multimèdia
Cap comentari: