dimecres, 27 de gener del 2010

Table PC Apple nou aparell multimèdia

Avui és el dia en què Apple mostri el món el seu nou producte el seu Table PC Apple o segons algunes versións també és podria posar el nom de ISlate , la presentació tindrà lloc a San Francisco i és farà càrrec el director de Apple, Steve Jobs.

Desprès de setmanes de rumors en la red sobre les característiques del producte, avui serà el dia en què confirmaran quines són les seves qualitats encara que la companyia mai a confirmat què estigués treballant en aquest nou dispositiu multimèdia però, en els últims mesos s'ha parlat de molts detalls sobre el seu disseny i de la seva capacitat.

A alguns periòdics ja van anuncia que la companyia informàtica donaria a conèixer aquest més el nou dispositiu multimèdia però, no serà fins el mes de març, quant sortirà el mercat.

Com serà aquest invent prodigiós ?

El Table PC Apple és tracta de un elegant ordinador extraplà, lleuger i què tindrà una pantalla tàctil de entre 10 i 11 pulgades, què farà què el seu tamany sigui més assemblat a els Netbook i la seva interfície assemblada a un Iphone, però amb més aplicacions per el què podria afectar els fabricants de consoles,portàtils i a més dispositius de característiques similars.


A més estan treballant amb dos materials diferents encara què és desconeix si es tracta del test final del producte o volen treure diferents versions de Table amb diferents preus.

Table és un dispositiu multimèdia què permetrà els consumidors veure pel·lícules i continguts televisius, jugar, navegar per Internet i llegir llibres electrònics i periòdics. Amb aquest nou aparell tecnològic, Apple pretenen canviar la manera en què els consumidors interactuin amb una gran varietat de continguts.

Objectius què pretenen aconseguir amb Table PC Apple:

Els objectius principals de Table PC Apple és que siguir un ordinador per a tota la família i una eina educativa .

Els experts esperen què és venguin entre dos i cinc milions de Table PC Apple durant el primer any .

La clau d'èxit de Table serà el seu preu que rondarà entre els 600$ i els 1000$, a més el director de l'empresa consultora de tecnologia Envisioneering Group va dir què el preu podia incloure una subscripció a una red WIFI nacional.

Ana Belén Ruiz Fernández
Dinamitzadora digital multimèdia