divendres, 15 de gener del 2010

Nous usos d'Internet

Fa uns anys ens comunicàvem i ens reuníem a un acta a través de missatges de mòbil però amb la revolució de Internet i les xarxes socials ens comuniquem a l'hora amb tot el mon, això donat lloc a Flashmob.

Què és Flashmob?

Flashmob és multitud instantània, una acció organitzada en el que un grup de persones es reuneixen de sobte en un lloc públic per realitzar algun acte inusual i desprès es dispersa ràpidament. No tenen cap fi només què entreteniment, però poden convocar-se també amb fins polítics o reivindicatius.




El passat diumenge dia 10 de Gener del 2010 a través de la xarxa social Facebook 42 ciutats d'arreu del món van protagonitzar el dia sense pantalons, el fred no va ser un obstacle la proposta la van fer dos joves que van convocar aquest Flashmob i van aconseguir el seu objectiu principal: “la diversió i l'entreteniment dels seus participants” i la “ sorpresa dels espectadors”. A través de la xarxa social s'està preparant per convocar una nova actuació.

Més informació sobre la noticia.



Raquel Cala
Ana Belén Ruiz

Dinamitzadores Digitals Multimèdia

Dinamitzadores digitals multimèdia

3 comentaris:

Alfons Expósito ha dit...

El mateix dia també hi va haver un flashmob al centre comercial Gran Via 2 (L'Hospitalet), on centenars de persones anònimes van ballar mentre sonaven unes cançons determinades per megafonia.

Tot i així, sembla que en aquest cas va ser alguna iniciativa pactada amb el centre comercial, amb el qual es perd l'esperit d'acte anònim i desconcertador.

Alfons Expósito ha dit...

Per cert, la foto és d'un "Zombie Walk", no d'un flashmob!!!

Casa d'Oficis "Sant Feliu, Ciutat Digital" ha dit...

La foto ja és correcta!
Gracies Alfons!