dimecres, 16 de desembre del 2009

Més informació sobre la Jornada sobre l'inclusió digital

Tal i com vam comentar al post anterior sobre la Jornada d'inclusió digital us ampliem la informació:

A aquest acte assistira la Teresa Giménez, Secretària de l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia . Especialitzada en en desenvolupament de sistemes interactius multimèdia, postgraduada en Informàtica Educativa per la UPC i graduada Multimèdia a la UOC, universitat on actualment està cursant la llicenciatura de Comunicació Audiovisual.
A la seva xerrada ens parlarà sobre l'escletxa digital.



També ens visitarà l'Antonio Collado de Mithra, una entitat del Baix Llobregat dedicada des de 1998 a l'alfabetització digital, la promoció de l'ús social de les noves tecnologies mitjançant la formació i la gestió de telecentres, etc.
La seva ponència parlarà de la "Gestió Del Ciberestrés"




També comptarem amb la presència del col·lectiu de Pins d'Or que ens explicaran coses del seu blog

La jornada també donarà veu als docents i alumnes dels cursos d'alfabetització efectuats al Casal de la Gent Gran, Casal de Joves i Centre de Dones Neus Miró en el marc del projecte "Sant Feliu Digital i En Xarxa" finançat per la Diputació de Barcelona i on ha col·laborat el Club d'Esplai Diversitat Lúdica.

A banda de la presentació de projectes desenvolupats en el marc del projecte "Sant Feliu digital i en xarxa", i la coneixença d'interessants experiències en primera persona d'iniciació amb les TIC.



Anabelen Ruiz
Lidia Gómez
Dinamitzadors Digitals multimèdia