dijous, 3 de desembre del 2009

La majoria dels nens naveguen per Internet sols

Recordeu una entrada sobre les addiccions al mòbil?

Doncs bé, el diari gratüit ADN ha publicat una noticia el passat dia 24 de Novembre, donant a conèixer un estudi anomenat La generació interactiva en Espanya que afirma que el 61 % dels nens entre 6 anys a 9 naveguen sols per Internet, un percentatge que arriba al 85,5%, en els adolescents.

L'anàlisis editat per la Fundació Telefònica i elaborat a partir de 13.000 enquestes a menors entre 6 i 18 anys reflexa que Internet ja supera a la televisió i al mòbil en preferències de nens i joves.

Aquest perfil creatiu augmenta amb l'edat, a partir dels 16 anys el 50% dels joves construeixen o administren els seus propis blocs, i tenen perfils a xarxes socials tan diverses com Tuenti o Facebook.

Els continguts més visitats a Internet són aquells relacionats amb la música, els esports i els jocs, però sovint la temàtica més freqüent són les pròpies pagines webs i blocs dels propis usuaris.

Un avís per als pares: vigileu i controleu les pàgines que es connecten els vostres fills perquè n'hi ha moltes pàgines a Internet que no són 100% segures.


Estàs gastant massa temps a l'ordinador! Ens agradaria que veiessis més la televisió

Si voleu més informació sobre el tema:

Lidia Gómez Romero
Ana Belén Ruiz Fernández
Dinamitzadors Digitals multimèdia